Εργαστήριο Ορχήστρας

Κοινωφελές Ίδρυμα Αγγελίνη-Χατζηνίκου

Non-Profit Foundation Angelinis-Hadjinikos

English           Ελληνικά

Φεστιβάλ Χόρτου - Σεμινάρια 2020

Εργαστήριο Ορχήστρας

1 - 8 Αυγούστου 2020

Συντονιστής: Αναστάσιος Στρίκος

Τα σεμινάρια του διευθυντή ορχήστρας Αναστάσιου Στρίκου, έχουν γίνει σημείο αναφοράς για τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια του Χόρτου αλλά και τους νέους μουσικούς ορχήστρας των δημοτικών ωδείων Βόλου και Λάρισας που απαρτίζουν κάθε καλοκαίρι τα ορχηστρικά σύνολα του προγράμματος.

Στόχος είναι στην εβδομάδα αυτή οι νέοι σπουδαστές να εργαστούν πλάι σε φοιτητές των τμημάτων μουσικής των Πανεπιστημίων Ιουνίου και Μακεδονίας δίνοντας τη δυνατότητα να ανταλλάξουν γνώσεις και να αναπτύξουν τις ικανότητές τους κάτω από τη διεύθυνση του Αναστάσιου Στρίκου.

Παράλληλα οι ομάδες οργάνων (εγχόρδων, ξύλινων και χάλκινων, κρουστών) θα εργάζονται σε ατομικά και ομαδικά μαθήματα για την λεπτομερέστερη προετοιμασία των έργων του ρεπερτορίου.

Τα έργα που θα επιλεγούν θα είναι από την κλασική περίοδο (Χάυντν/ Μότσαρτ) και την σύγχρονη μουσική δημιουργία κατάλληλα για το επίπεδο των συμμετεχόντων.

Αίτηση συμμετοχής http://tiny.cc.OpenOrchestra2020To εργαστήρι ορχήστρας υλοποιείται με τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.


For any further inquiries and details, please do not hesitate to contact us:

Nikos Adraskelas, Administrator,

Angelinis Hadjinikou Non Profit Foundation

+ 30/6936864831

info@horto.net

www.horto.net