Εκδηλώσεις 2019 - Ελληνο-Γερμανικές Μουσικές Διακοπές

Κοινωφελές Ίδρυμα Αγγελίνη-Χατζηνίκου

Non-Profit Foundation Angelinis-Hadjinikos

Φεστιβάλ Χόρτου - Εκδηλώσεις 2019

Ελληνο-Γερμανικές Μουσικές Διακοπές

Για νέους 13-17 ετών στο Χόρτο Πηλίου (Ελλάδα)

17 - 24 Ιουλίου 2019

Στους πρόποδες του Πηλίου και στα δυτικά του, βρίσκεται η πανέμορφη, ειδυλλιακή παραθαλάσσια περιοχή Χόρτο. Στο Συναυλιακό Κέντρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αγελλίνης-Χατζηνίκου πραγματοποιούνται για πρώτη φορά ελληνο-γερμανικές σεμιναριακές μουσικές διακοπές. Νέοι και νέες από την Ελλάδα και τη Γερμανία περνούν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές και έχουν την ευκαιρία μέσα από τη γνωριμία τους να ανακαλύψουν το ταλέντο τους στη Μουσική, το Θέατρο, αλλά και να προσεγγίσουν περισσότερο τις διαφορετικές πολιτισμικές κουλτούρες τους

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Συμφωνική Ορχήστρα, Χορωδία και Μουσική Δωματίου με έργα Ελλήνων και Γερμανών Συνθετών, διαφορετικών εποχών από τον Georg Friedrich Händel μέχρι τον Μίκη Θεοδωράκη. Στο τέλος αυτών των μουσικών διακοπών θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του θερινού αυτού σεμιναρίου σε δύο επίσημες συναυλίες με όλα τα μουσικά σύνολα.

Συμμετοχή: Εκτελεστές Οργάνων, Χορωδοί και ενδιαφερόμενοι για το Θέατρο ηλικίας 13-17 ετών. Απαιτούνται τουλάχιστον τρία χρόνια παρακολούθησης μαθημάτων ορχήστρας, ή χορωδίας, ή εμπειρίας Μουσικής Δωματίου.

Συνολική τιμή: 400 -Ευρώ

(Η τιμή περιλαμβάνει διαμονή, πλήρη διατροφή καθώς και τη μεταφορά από/προς Θεσ/νίκη)

Άφιξη: Η διαδρομή Θεσ/νίκη-Χόρτο μετ΄επιστροφή, καλύπτεται από το AMJ και περιλαμβάνεται στη συνολική τιμή του σεμιναρίου.

Οι ελληνο-γερμανικές Μουσικές Διακοπές πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα Αγγελίνης-Χατζηνίκου στο Χόρτο και τελούν υπό την αιγίδα του Γερμανικού Υπουργείου Οικογένειας, Τρίτης Ηλικίας,Γυναίκας και Νεολαίας (BMFSFJ).

Η συναυλία στη Θεσ/νίκη είναι μια εκδήλωση του Γενικού Προξενείου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσ/νίκη.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες:

Νίκος Αδρασκέλας,

Angelinis Hadjinikou Non Profit Foundation

+ 30/6936864831

info@horto.net

www.horto.net

www.facebook.com/dfmusikferien

https://www.instagram.com/amj_ev/