Εκδηλώσεις 2018 - Beethoven Choral Course

Κοινωφελές Ίδρυμα Αγγελίνη-Χατζηνίκου

Non-Profit Foundation Angelinis-Hadjinikos

Φεστιβάλ Χόρτου - Εκδηλώσεις 2018

χορωδιακό σεμινάριο Beethoven

Σε συνέχεια της επιτυχίας του περσινού χορωδιακού σεμιναρίου, όπου γύρω στους 65 τραγουδιστές εκτελέσαν το Ρέκβιεμ του Brahms, το φετεινό σεμινάριο θα μελετήσει και θα παρουσιάσει την λειτουργία του Beethoven σε ντο μείζονα κάτω από την διεύθυνση του Tim Brown και με συνοδεία μικρής ορχήστρας. Η συναυλία θα γίνει στις 6 Αυγούστου 2018.

Θα προηγηθούν πρόβες γιά μιά βδομάδα. Τραγουδιστές από όλον τον κόσμο καλούνται να συμμετάσχουν.

Διοργανωμένο από το Ιδρυμα Αγγελίνη-Χατζηνίκου το σεμινάριο θα διαρκέσει 10 μέρες. Θα γίνει στο μικρό παραθαλάσσιο χωριό Χόρτο που περιστοιχίζεται από ελαιόδενδρα και βρίσκεται κοντά στον Βόλο. Οι πρόβες γίνονται σε μιά ελαιαποθήκη, λίγα μέτρα από την θάλασσα, και η συναυλία θα γίνει σε ένα υπαίθριο θεατράκι πίσω από το χωριό. Οι συμμετέχοντες μένουν σε δωμάτια του χωριού και τρώνε στις ωραίες παραθαλάσσιες ταβέρνες του. Προβλέπεται μιά ημερήσια εκδρομή με καϊκι, και το πρόγραμμα παρέχει άφθονο χρόνο γιά μπάνιο στα καθαρά νερά του Παγασητικού. Το Χόρτο βρίσκεται στην δυτική πλευρά της χερσονήσου του Πηλίου και η θάλασσα στον Παγασητικό είναι συνήθως γαλήνια. Αυτήν την εποχή ο καιρός είναι συνήθως καλός και ζεστός!

Τραγουδιστές που θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να εγγραφούν είτε από αυτήν την ιστοσελίδα είτε με ημέηλ προς το info@horto.net, αναφέροντας όνομα, αριθμό κινητού, ημέηλ, τύπο φωνής, ηλικία και χορωδιακή εμπειρία.

Παρακαλούμε να προωθήσετε αυτό το μήνυμα και σε άλλους τραγουδιστές που ίσως ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν.

Προθεσμία εγγραφής: 1η Μαϊου 2018

Τέλη συμμετοχής: 160€ (110€ για τραγουδιστές έως 26 ετών)

Η εγγραφή σας εξασφαλίζεται μόλις λάβουμε τα τέλη συμμετοχής. Μπορείτε να χρησιμοποιείσετε PayPal ή να καταθέσετε στον τραπεζικό λογαριασμό μας αναφέροντας το όνομά σας:

Εθνική Τράπεζα Ελλάδας

IBAN: GR29 0110 2010 0000 2010 0398 617

BIC: ETHNGRAA

Αριθμ. λογαριασμού: 201/03986-17

Όνομα δικαιούχου: Promote International Arts IKE

PayPal: https://www.paypal.me/AngelinisHadjinikosF

Οι συμμετέχοντες ρυθμίζουν μόνοι τους την μεταφορά στο Χόρτο και την διαμονή τους εκεί. Έναν κατάλογο δωματίων μπορείτε να βρείτε εδώ. Το χωριό είναι μικρό, και έτσι όλες οι αποστάσεις είναι μικρές. Συνεννοειθείτε είτε κατευθείαν με τους ενοικιαστές δωματίων είτε μέσω διαδικτυακών συνδέσμων όπως airbnb, tripadvisor, booking etc., αναζητώντας το χωριό Horto (εναλλακτικές γραφές: Chorto / Horton / Hortos ή XOPTO / Χόρτο στα ελληνικά) ΤΚ 37006, Νότιο Πήλιο.

Πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά και ταξίδια στο Χόρτο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα λεωφορεία, δρομολόγια και χρονοδιαγράμματα του KTEL, επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους εδώ (όπου μπορείτε επίσης να ελέγξετε τα δρομολόγια επιστροφής και να κλείσετε τα εισιτήριά σας online).

Για περισσότερες πληροφορίες ή λεπτομέρειες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Νίκος Αδρασκέλας

Γραμματέας,

Ιδρυμα Αγγελίνη-Χατζηνίκου

+ 30/6936864831

info@horto.net

A video from choral project 2017 “Brahms’ Requiem in Horto with Timothy Brown”